Over Danielle

Oprichtster Danielle heeft ruim 22 jaar ervaring opgedaan bij de Nationale politie. Waaronder 11 jaar bij de surveillancedienst en ruim 11 jaar bij de algemene recherchedienst. Zij vertelt hierover het volgende: 

"Ondertussen bestaat Private-i recherchebureau 6 jaar. Ik ben er trots op dat ik ondertussen van veel mensen het vertrouwen heb gekregen en al veel mooie opdrachten heb mogen doen.
De jarenlange ervaring die ik tijdens mijn werkzaamheden bij de Nationale politie heb opgedaan, benut ik ten volle in mijn werk als particulier onderzoeker. De politie is dan ook een zeer goede basis geweest om dit werk te kunnen doen.

Het op de juiste wijze opmaken van goed onderbouwde rapportages zijn dan ook geregeld gebruikt als bewijs in diverse gerechtelijke procedures.
Bij de algemene recherche werkte ik vaak zelfstandig maar ook in teamverband aan grote onderzoeken die nationale bekendheid hebben gekregen.  


Voor opdrachten waarin bepaalde expertise nodig is, werk ik samen met een vast team particulier onderzoekers, die hun sporen in andere beroepen hebben verdiend. 

Politie ervaring als basis

De opdrachten die ik nu krijg zijn erg uiteenlopend.
Zo werk ik bijvoorbeeld de ene dag voor een opdrachtgever die vermoedt dat zijn partner ontrouw is, en de andere dag aan een vermoedelijk alimentatiefraude of vermist persoon.


De veelzijdigheid van dit werk is enorm. Observaties, overleg met advocatuur en politie, opmaken van de rapportages, plaatsen van camera's en het interviewen van betrokkenen.

Voor opdrachten waarin expertise nodig is werk ik samen met een vast team particulier onderzoekers, die ook hun sporen hebben verdiend, bijvoorbeeld op een ander werkvlak zoals IT- security expertise. 

Zo kunnen we iedere opdrachtgever het beste aanbieden!

Mijn kracht is mijn verworven kennis en de persoonlijke benadering. Dat laatste werkt voor mij het prettigst en kennelijk voor mijn opdrachtgevers ook". 

Iedere opdracht is voor mij net zo belangrijk en werk ik met evenveel plezier aan.

Na deze zes jaar mag ik ook wel zeggen dat ik een vaste klantenkring heb mogen opbouwen. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, particulieren, advocaten, juristen, en andere recherchebureaus.
Eigenlijk kan iedereen een recherchebureau inschakelen.


Nog twijfels? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend informatie gesprek.